Smartphone reparatie Antwerpen

Heb jij een LG Nexus 5, maar werkt deze niet zoals het moet? Zit er een barst in je scherm? Of laadt je telefoon niet meer goed op? Ben je op zoek naar een reparatiecentrum voor je LG Nexus en wil je dat er goed naar wordt gekeken, maar er niet te veel voor betalen? Dan ben je bij LG Nexus reparatie in Antwerpen aan het goede adres.

Snel en goed

Ons team bestaat uit technici die nauwkeurig te werk gaan. Je telefoon wordt eerst helemaal nagekeken. Als je telefoon niet gemaakt kan worden, wat een enkele keer gebeurd, hoor je dit natuurlijk van ons. In de meeste gevallen kunnen we je telefoon echter prima repareren en als er onderdelen vervangen dienen te worden, gebruiken we alleen originele onderdelen. Vaak kun je op de reparatie wachten en wandel je binnen een uur weer met een goed werkende telefoon de deur uit.

 

Wat kun je zelf doen om je LG Nexus 5 te beschermen

Allereerst kun je natuurlijk er voor zorgen dat je frame beschermd is door een hoesje te kopen. In veel winkels, ook online, te koop en je hebt ze in alle soorten en maten. Ook kun je je touchscreen beschermen tegen krassen en vuil. Zorg er verder voor dat je oplaadpunt schoon blijft. Stofresten en ander vuil zorgen er vaak voor dat het niet meer goed werkt. Mocht je problemen hebben met je accu? Er zijn handige ‘truckjes’ om er voor te zorgen dat je accu langer mee gaat en zuiniger wordt.