Privé detective – Recherchebureau

Privé detective – recherchebureau

Een privé detective kan je helpen om misdaden op te lossen die dichter bij huis zijn dan je zou verwachten. Een overspelige echtgenoot of een alimentatie zaak. Het kunnen allemaal redenen zijn om een recherchebureau privé in te schakelen. In een alimentatie zaak is altijd vastgesteld dat je ex partner niet mag samenwonen. Gebeurd dit wel dan dient de alimentatie regeling gestopt te worden. Natuurlijk is dit heel lastig te bewijzen want je ex kan er ook logeren. Een privé detective zoekt het voor je uit en zorgt ervoor dat je ex gepakt wordt terwijl ze stiekem samenwoont met een nieuwe liefde. Dit gebeurd volledig anoniem en er worden bewijzen van het samenwonen verzameld. Deze bewijslast kan eventueel tijdens een rechtszaak gebruikt worden.

Privé detective inschakelen bij overspel.

Is je partner constant met zijn mobiel bezig en gaat hij/zij regelmatig “overwerken”. Dit kan betekenen dat je partner misschien een ander heeft. Natuurlijk wil je dit zeker weten zonder de gevoelens van je partner pijn te doen. Je wil het natuurlijk niet zelf gaan onderzoeken want stel dat het allemaal niet waar is. Helaas komen we op een recherchebureau veel zaken tegen waarbij het wel waar is. Een privé detective zorgt met onderzoek ervoor dat een eventueel overspel bewezen wordt. Met de bewijzen kan je een partner eventueel confronteren met je verdenkingen op overspel.

Observatie onderzoek.

Het kan zijn dat je het gevoel hebt dat je bedrogen wordt. Dit kan binnen een relatie, maar ook op andere manieren. Bijvoorbeeld dat een familielid niet de waarheid spreekt over een bepaalde situatie. Of dat je het vermoeden hebt dat een familielid zich in het criminele circuit bevind. Je kunt hier eventueel een privé detective voor inschakelen om te laten uitzoeken waar iemand werkelijk mee bezig is. Bij het onderzoek worden er geheime video en foto opnames gemaakt op momenten dat jij denkt dat er iets gaat gebeuren. Vaak worden er twee rechercheurs ingezet om een familielid of kennis te volgen. Na een uitgebreide screening wordt een rapport uitgebracht met eventuele bewijzen of iemand echt het verkeerde pad op gaat.

Een privé detective inschakelen.

Een recherchebureau wordt privé vaker ingeschakeld dan je zou denken. Mocht je tegen bepaalde problemen aanlopen dan kan je gerust een detective inschakelen en informatie opvragen. Aan de hand van een vrijblijvend gesprek kan je besluiten of je een detective wil inschakelen.

Geef een antwoord