Draadloze camerabewaking voor in de auto

Mini camera – draadloze camerabewaking

De mini camera wordt steeds vaker in onze omgeving ingezet om een ruimte te beveiligen. De camera is klein, wendbaar en eventueel makkelijk te verstoppen. Natuurlijk zijn er camera’s die je graag in het zicht wil hebben. Je wilt bijvoorbeeld bewijsmateriaal hebben als iemand een winkeldiefstal pleegt. Daarnaast kan de camera afschrikken en dieven nog een keer laten nadenken voordat ze een diefstal plegen. Toch wordt een onzichtbare mini camera ook ingezet met een duidelijk doel. De camera kan eventueel interne dieven binnen een winkel oppakken. Het is natuurlijk makkelijk om te zeggen dat iemand iets gestolen heeft, maar wat als je personeel zelf heeft gestolen? Met de mini camera kan je jouw eigen personeel in de gaten houden. Bijvoorbeeld boven een kassa of in de winkel.

Draadloze camerabewaking voor in de auto

Naast een mini camera in een winkel of bedrijfspand wordt er tegenwoordig ook steeds vaker gekozen voor draadloze camerabewaking in een auto. Het komt steeds vaker voor dat er spullen gestolen worden uit een auto. Naast auto inbraken kan het voorkomen dat je een aanrijding krijgt met je auto. Het is soms vrij duidelijk wie de dader is, maar het kan ook voorkomen dat de dader onbekend is. Door een mini camera op te hangen in de auto wordt alles vastgelegd tijdens het autorijden. Je kan zo op de beelden terugzien wie de dader is van het auto-ongeluk. Het is een effectieve manier om bewijs te verzamelen tijdens het autorijden of een ongeluk.

Draadloze camerabewaking in huis

De mini camera kan natuurlijk ook gebruikt worden als draadloze camerabewaking in huis. Met de camera kan je vastleggen wie er door je woning rondloopt. Eventuele inbrekers kunnen zo vastgelegd worden op de camera zonder dat de mini camera zelf opvalt. Het voordeel hiervan is dat inbrekers de camera niet kunnen ontwijken. Ze kunnen de camera ook niet onschadelijk maken en zo voorkomen dat er bewijs achterblijft. Door gebruik te maken van een mini camera kan je geheimen beelden maken door een camera te plaatsen in een rookmelder of bewegingsmelder. Ontdek de diverse mogelijkheden met een draadloze camera in huis.