Actieve vakantie met de groep

Ben je op zoek naar een leuke actieve vakantie? Maar heb je geen zin om alleen op reis te gaan? Geen probleem de speciale singlereizen zijn gemaakt om nieuwe mensen te ontmoeten en vrienden te maken in het buitenland. Door samen een nieuw land te ontdekken en stoere activiteiten te ondernemen maak je al snel nieuwe vrienden voor het leven. Ga op reis tijdens een actieve vakantie en kies een bestemming die bij je past. Je wordt altijd ingedeeld in groepen waarin voldoende singles zitten om mee op te trekken. Doordat meerdere mensen alleen op reis zijn maak je eenvoudiger contact met andere reizigers.

Je bent niet de enige op singlereis!

Het leuke van georganiseerde singlereizen is dat de groep wordt samengesteld met bijna alleen singles. Natuurlijk zijn er ook mensen die een vriend of vriendin meenemen. Toch wordt er geprobeerd om de speciale singlereizen op minimaal 50% singles te zetten. Je voelt jezelf zo nooit alleen. Er ontstaan dus geen groepjes waar je niet bij hoort tijdens een actieve vakantie. Je ontdekt al snel dat je echt niet de enige bent die alleen op vakantie gaat. Natuurlijk kiezen er een hoop voor een speciale groepsvakantie met singles. Het is de ideale manier om nieuwe vrienden te maken. Al snel merk je dat de sfeer binnen de groep geweldig is.

Actieve vakantie met de groep.

Beleef een actieve vakantie met de groep. Ga samen op pad om de wildste avonturen te beleven. Ga bijvoorbeeld met een kano van een wilde rivier af. Of ga bergbeklimmen onder begeleiding van een professionele klimmer. Dit soort dingen kan je allemaal verwachten tijdens een actieve vakantie met de groep. Als je dol bent op actieve activiteiten in de natuur, dan is de actieve vakantie met een groep natuurlijk super! Het is absoluut een aanrader om samen met de groep op pad te gaan en een avontuur te beleven.