Ziekteverzuim kost meer geld dan je denkt.

Detective – Privedetective

Het inschakelen van een detective wordt steeds vaker toegepast om zaken op te lossen. Vooral bedrijven vinden het belangrijk om gebruik te maken bij een detective. Fraude en digitale fraude komt regelmatig voor. Natuurlijk is het belangrijk om fraude zoveel mogelijk proberen te voorkomen. Maar het zijn juist de onverwachte momenten waarop fraude plaats vindt. Denk bijvoorbeeld aan flexwerker die toch binnenkort weer weg is, waardoor het lastig is om te achterhalen wie de dader is. Maar ook werknemers die al jaren in dienst zijn kunnen de oorzaak zijn van een fraudezaak. Een privedetective kan helpen om tot een oplossing te komen. Met de vereiste vergunningen wordt er aan een zaak gewerkt om bewijsmateriaal naar boven te halen en een fraudezaak op te lossen. Het bewijsmateriaal kan gebruikt worden in een rechtszaak zolang je detective erkend is. Je hebt zo hard bewijs en de kosten van en detective kunnen eventueel achterhaald worden op de dader.

Ziekteverzuim kost meer geld dan je denkt

Als personeel een dag afwezig is dan kan dit al snel veel geld kosten. Het is belangrijk om ziekteverzuim tot op de bodem aan te pakken. Je geeft zo ook direct een signaal af naar je andere personeelsleden dat onterecht ziekteverzuim absoluut niet geoorloofd wordt. Een detective kan op onderzoek gaan en bewijs verzamelen van onterecht verzuim. Dit kan ook bij Arbo zaken waarbij een arbo-arts heeft aangetoond dat iemand niet kan werken terwijl iemand druk is met van alles en nog wat. Een detective kan aan de slag gaan om de waarheid te achterhalen.

Interne diefstallen binnen je bedrijf

Interne diefstallen komen regelmatig voor binnen bedrijven en een privedetective kan een slimme keuze zijn om dit effectief aan te pakken. Met speciale vergunningen en camera’s wordt er vastgelegd wie de dief is binnen een bedrijf. Laat je dus niet verassen door een inventaris die vermist geraakt is, maar pak direct een diefstal aan bij je eigen bedrijf door er een detective op te zetten.