Smartphone vervanger van pasjes?

We kunnen steeds meer met onze smartphone, de ontwikkelingen op dit gebied staan zeker niet stil. Waar we vroeger met onze mobiele telefoon alleen maar konden bellen, hebben we nu ook de beschikking over mobiel internet op onze IPhone of Samsung Galaxy. En tegenwoordig kost een mobiel abonnement met internet relatief weinig. Zeker als je al een eigen Smartphone hebt en een sim only abonnement afsluit ben je goedkoop uit. Online kun je dan op veel sites sim only abonnementen vergelijken en op die manier een zeer voordelig mobiel abonnement afsluiten. Vooral dat mobiel internetten is voor veel mensen interessant, zelfs bijna onmisbaar geworden.

vergelijk simonly

Van mobiel bellen naar internetten

Steeds meer providers rekenen geen kosten meer voor mobiel bellen maar alleen nog maar voor dataverbruik op onze smartphone. Dat komt onder andere door het feit dat steeds meer bezitters van mobiele telefoons minder gaan bellen en steeds meer gebruik maken van social media apps op hun toestel. In plaats van te bellen gebruiken steeds meer mensen communicatiemiddelen zoals WhatsApp en Facebook. En waarom ook niet, het is snel en er zijn veel mogelijkheden. Via WhatsApp bijvoorbeeld kun je snel een leuk foto meesturen met wat tekst erbij. Zo krijgt de ontvanger van het bericht ook visueel een indruk en dat is voor veel mensen toch van toegevoegde waarde. Vandaar dat er steeds meer mensen meer gebruik gaan maken van mobiel internet en steeds minder mobiel bellen.

Handige apps

Er worden steeds meer handige apps op de markt gebracht die ons leven eenvoudiger kunnen maken. Zo is er de app Stocard waarmee je al je klantenpasjes kunt scannen zodat je je klantenpassen niet meer fysiek bij je hoeft te hebben. Dat scheelt weer een hoop ruimte in je portemonnee natuurlijk. Met deze app scan je via je smartphone je klantenpas waarbij Stocard de barcode en de rij cijfers opslaat. Inmiddels staan er in de database van Stocard honderden winkelketens, ook Nederlandse winkels. Denk bijvoorbeeld aan je Airmiles pas of bonuskaart van Albert Heijn. Maar ook je pas van bijvoorbeeld het Kruidvat, de Gamma of Ikea kunnen met de app worden gescand en zo digitaal op je Smartphone worden opgeslagen. In de winkel houd je vervolgens in plaats van je fysieke klantenpas je Smartphone voor de scanner om je pas te laten scannen. Kortom, de Stocard app is werkelijke een ideale app waardoor je al je klantenpasjes bij elkaar op je Smartphone kunt bewaren en gebruiken, een echte aanrader!