Aan activiteiten jongeren meedoen?

Bij jongerencentra hebben wij veel verschillende activiteiten voor jongeren waaraan ze mee kunnen doen. Deze organiseren wij samen met vrijwilligers, sportscholen en bedrijven in de buurt. Wat absoluut laat zien hoe de verbondenheid is. Het is absoluut iets moois dat telt.

Wij organiseren veel verschillende activiteiten. Waarbij het niet uitmaakt of je op zoek bent naar sport, muziek of dansen. Ons aanbod is heel gevarieerd en bereikt de omplete doelgroep. Zo weten wij jongeren elke keer opnieuw te verrassen. Wij hebben niet voor niets de mooiste activiteiten jongeren in Amsterdam?

Heb je als bedrijf of organisatie ook een leuk evenement? Wij staan open voor mooie suggesties en nieuwe samenwerkingen. Daarmee kunnen wij het allemaal neerzetten. Wat trouwens leuk is aan al de evenementen is de betrokkenheid.

Het zijn de jongeren zelf die zorgen dat het een kans van slagen heeft! Een samenleving waar we absoluut trots op kunnen zijn.

Kom eens langs bij jongerencentra in de buurt!

Gaan wij elkaar ontmoeten? Er zijn tal van leuke activiteiten in de buurt die je niet wilt missen of misschien een bezoek waard zijn. Laat het eens op je afkomen. Je zal nieuwe mensen, sporten, bedrijven en organisaties ontmoeten. Alleen dat is een bezoek of het meedoen al waard.

Heb je een leuke activiteit voorbij zien komen? Schrijf je dan in om mee te doen of kom een kijkje nemen. Of je nu meedoet, kijkt of helpt bij het organiseren. Samen maken wij van elke activiteit een feestje.

Wij organiseren verschillende activiteiten voor jongeren in en rondom Amsterdam. Zo is er altijd iets leuks te doen in de buurt. Neem eens een kijken en wie weet zien wij je binnenkort tijdens jouw eerste evenement.