Spyshop draadloze camera

Spyshop draadloze camera

Als je de Spyshop inschakelt voor een nieuwe beveiligingscamera dan kan het in het begin allemaal wat overweldigend zijn. Er is namelijk een enorme keuze uit verschillende camera’s. Wat is nu het verschil tussen alle camera’s? De Spyshop kan je heel goed informeren over de mogelijkheden in jouw woning of bij jouw bedrijfspand. Als je wil weten wat er ook juridisch is toegestaan dan raden we aan even een juridisch adviseur te bellen. Je mag namelijk niet zomaar een draadloze camera gebruiken om opnames te maken en te bewaren. Dit heeft alles met de Nederlandse privacy wet te maken, maar met een duidelijke sticker mag het vaak wel. Informeer dit van te voren eens goed voordat je een draadloze camera in de Spyshop uitzoekt.

Dome camera voor 180 of 360 graden opnames

Een draadloze camera is dus verkrijgbaar in verschillende vormen en soorten in de Spyshop. We krijgen regelmatig de vraagt wat nou voor jouw persoonlijk handig is. Dit hangt heel erg af van de situatie. In veel woningen en bedrijfspanden zie je de Dome hangen. De Dome wordt gebruikt om 360 graden opnames te maken en zo alle hoeken van het huis in de gaten te houden. Heb je een beperkte ruimte of budget om heel veel camera’s op te hangen dan kan een dome als draadloze camera een slimme oplossing zijn.

Een draadloze camera of een camera met bedrading?

Vaak krijgen we ook de vraag of een draadloze camera niet altijd de beste keuze is. In de meeste situaties wel want het bespaart je een hoop werk met het trekken van kabels. Alleen er is ook een minpunt en dit heet de IP camera. Deze werkt vaak volledig via het internet. Maar wat als het internet nu uitvalt? Als het internet uitvalt dan heb je helemaal niets meer aan je handige draadloze camera. Wil je 100% zekerheid en beveiliging? Dan is een oplossing met kabel vaak slimmer, maar de Spyshop kan je hier uiteraard uitgebreid over informeren.