Hulp en coaching bij het maken van huiswerk

Steeds meer jongeren hebben thuis niet de mogelijkheid om huiswerk te maken. Dit kan om verschillende redenen zo zijn. Omdat er geen geschikte plek is. Of omdat het te druk in huis is om aan huiswerk te beginnen. Deze jongeren zijn van harte welkom bij jongerencentrum Amsterdam. Waar ze de nodige coaching krijgen en een plek om rustig aan het huiswerk te werken.

Steeds meer jongeren maken gebruik van huiswerk begeleiding. Omdat het echt zorgt voor betere cijfers op school en meer motivatie voor jongeren. Waarbij wij bij Jongerencentrum Amsterdam zorgen voor een geschikte plek met de juiste mensen.

Ook vanuit de gemeente is er volop aandacht voor jongeren. Niet alleen als het om coaching bij huiswerk gaat. Maar ook als jongeren moeite hebben om mee te komen. Met de juiste begeleiding wordt er nu eenmaal meer resultaat geboekt.

Voor wie is jongerencentrum Amsterdam?

Alle jongeren zijn welkom bij jongerencentrum Amsterdam. Waarbij we graag meekijken met de behoefte en mogelijkheden. Zodat we de ondersteuning kunnen afstemmen aan de hand van welke behoefte er is.

Voor jongeren is het centrum een veilige plek. Waar niet alleen aan huiswerk of andere soorten ondersteuning gewerkt kan worden. Maar ook ruimte is om jezelf te zijn. Maak gewoon eens kennis met de extra huiswerkbegeleiding die wij je kunnen bieden.

Voor verschillende niveau’s

Er is huiswerkbegeleiding voor verschillende niveau’s. Je kunt denken aan vmbo tot aan de havo of vwo. Goed om te weten dat er dus voor iedereen passende ondersteuning is. Die je soms via School niet kunt krijgen of vinden.

Neem gewoon eens contact met ons op voor de mogelijkheden die wij je te bieden hebben als het om begeleiding bij huiswerk opdrachten gaat.