Detectivebureau

Detectivebureau

Voor verschillende zakelijke zaken kan je overwegen om een detectivebureau in te schakelen. Een privé detective kan bijvoorbeeld worden ingezet om fraude zaken op te lossen. Fraude komt helaas veel voor en het is heel lastig om een dader aan te wijzen. Je weet misschien exact wie het gedaan hebt en het liefste wil je iemand direct op staande voet ontslaan. Er is alleen één probleem je hebt namelijk helemaal geen bewijs om iemand te beschuldigen van fraude. Een privé detective kan helpen om iemand aan te wijzen als dader. Met harde bewijzen die door de justitie erkend zijn kan je niet alleen iemand ontslaan, maar ook een zaak aanspannen. Met deze zaak kan je aantonen wat voor een schade je hebt geleden en deze schade verhalen op jouw personeel. Het inschakelen van een privé detective kan dus een slimme zet zijn.

Detective inzetten bij diefstal op het werk

Naast fraude met bijvoorbeeld de administratie wordt er helaas ook veel gestolen binnen bedrijven. Soms begint het met iets simpels als een rolletje plakband. Helaas loopt het steeds verder uit de hand als blijkt dat het toegestaan wordt om iets mee te nemen van kantoor. Een privé detective kan worden ingezet om een diefstal op het werk in beeld te brengen. Het personeel dat zich hieraan schuldig maakt kan hard worden aangepakt. Eventueel kunnen er zelfs geheime opnames gemaakt worden en heb je hard bewijs om iemand te ontslaan en de opgelopen schade te verhalen inclusief de kosten van een detectivebureau.

Fraude met ziekmeldingen

Heb jij een personeelslid dat telkens ziek is of chronisch ziek lijkt te zijn? Helaas kan een fraudeur zelfs de arbo-arts weten om te kopen en als je het verhaal van geen kant begrijpt dan is het slim om hierop in te spelen. Stop fraude met ziekmeldingen en zorg ervoor dat iemand gepakt wordt. Een privé detective kan aan de slag gaan om foto’s te maken dat iemand bijvoorbeeld op vakantie kan gaan ondanks dat iemand niet kan werken. Dit soort bewijzen worden verzameld om fraude met ziekmeldingen aan te tonen.